FOXTROT Negru - Mobil

Pret Vechi 838 lei
779, 00 Lei
70 cm
36 cm
Mobil
Bioetanol Lichid
15 Kg
Metal, Inox, Vata ceramica
29 cm
Da
Negru
0.2 l
1L de bio-combusticil in 2-4H
2 ani
Semineu portabil pe bioetanol, care poate fi mutat oriunde cu usurinta! Se aseaza pe masa, pe un birou sau direct pe podea. Creeaza o atmosfera calda si eleganta, ocupand foarte putin spatiu. Arde cu flacara adevarata, dar nu necesita cos de fum sau evacuare. Nu emite fum sau miros! Poate fi amplasat atat in interiorul locuintei (casa, bloc, office), cat si in exterior: pe terasa, in gradina sau intr-un foisor!
Nu necesita cos de fum.Nu emana fum si miros.Foc adevarat.Usor de intretinut.Mobil.
A nu se alimenta in timpul functionari,dupa ce flacara sa oprit, 5 min. se lasa pentru a se raci rezervorul , ulterior se poate alimenta. Necesita izolatie cand este incastrat in mobila. Distanta de un electorcasnic 30-40 cm.

Cu biosemineul Foxtrot obtii un obiect de design in locuinta ta, ce raspandeste ambianta placuta data de dansul flacarilor. Cu siguranta invitatii tai voi fi impresionati si incantati de acest biosemineu modern si inovativ. Iar tu trebuie sa depui doar minimul de efort pentru intretinere. Biosemineu fara cos de fum, ce nu emana fum si miros in timpul arderii, solutia perfecta pentru a inlocui semineul clasic!

 

Semineul dispune de un rezervor de 0,4l de inox cu tija de reglaj.
Incinta semineului este confectionata din otel vopsit electrostatic sa reziste la temperaturi si are o greutate totala de 15kg.

Aici gasesti bio combustibil:  Bidon 1L  / Bidon 5L

NOTA: NU ALIMENTATI IN TIMPUL ARDERII! LASATI 15 MINUTE REZERVORUL SA SE RACEASCA INAINTE DE A REALIMENTA!

Comanda
×