Gratar carbuni Classic Kettle 57 cm - Negru

1061, 00 Lei
100.3 cm
57.2 cm
63.5 cm
57 cm
Carbuni
Doar cu carbuni sau bricheti!
Se aprind carbunii cu ajutorul cupei de aprindere, apoi se aseaza in cuva gratarului.
20 kg
Negru
Otel, Inox
Weber
Gratarul este dotat cu sistem reglare al tirajului, incorporat in capacul acestuia cat si in partea de jos a cuvei, pentru un control bun al temperaturii, tava pentru colectare a grasimii.
Gratar cu suport
Picioare cu roti
Capac si cuva din otel emailat, maner capac cu protectie, maner lateral, gratar otel, cupa pentru masurarea cantitatii de carbuni sau bricheti, tava acumulare reziduri, suport tip trepied, roti rezistente la intemperii.
1
Pana la 10 ani
*Garantie difera în functie de piese individuale. A se vedea termenii si conditiile de garantie.
Individual
Gratarul e confectionat din otel cu email portelanat, rezistent la temperaturi si la zgarieturi, ce ofera acestuia o durata mare de viata.
Gratarul de curte, Classic Kettle pe carbuni, ofera o suprafata mare de gatit iar datorita sistemului de tiraj din doatare se pot prepara o varietate mare de preparate. Acesta este usor de montat iar datorita suportului tip trepied cu roti poate fii usor de transportat. Gratarul este accesorizat cu recipient din inox, care ajuta la acumularea rezidurilor, raft de depozitare cat si bol de masurare a carbunilor sau a brichetelor care ajuta la evitarea consumului in exces de combustibil.
Comanda
×