Gratar carbuni Compact Kettle 57 cm - Negru

Produsul nu se mai afla in oferta noastra! Pentru produse similare accesati urmatorul link: Seminee ABC
98 cm
56 cm
63 cm
57 cm
Carbuni
Se utilizeaza cupa de aprindere a carbunilor si pastilele de aprindere.
14 kg
Negru
Otel, Inox, Aluminiu
Weber
Gratarul este dotat cu sistem reglare al tirajului, incorporat in capacul acestuia cat si in partea de jos a cuvei, pentru un control bun al temperaturii, tava pentru colectare a grasimii.
Gratar cu suport
Picioare cu roti
Da
1
Capac si cuva din otel emailat, maner capac cu protectie, maner lateral, gratar otel, cupa pentru masurarea cantitatii de carbuni sau bricheti, tava acumulare reziduri, suport tip trepied, roti rezistente la intemperii
1
Pana la 10 ani
*Garantie difera în functie de piese individuale. A se vedea termenii si conditiile de garantie.
Individual
Gratarul e confectionat din otel cu email portelanat, rezistent la temperaturi si la zgarieturi, ce ofera acestuia o durata mare de viata.
Gratarul de gradina, Compact Kettle cu carbuni, dispune de maner lateral si suport cu roti, ce permit amplasare si manipularea acestuia cu un efort minim. Gratarul este echipat cu un raft din inox pentru depozitare si recipient de acumulare a rezidurilor. Acesta vine accesorizat si cu bol de masurare a brichetelor sau carbunilor, ce ajuta la controlarea consumului de combustibil. Gratarul ofera o suprafata generoasa de gatit si un control optim asupra temperaturii, datorita sistemului de tiraj din capacul si cuva acestuia, ce permit gatirea unei varietati mari de preparate.
Comanda
×