Gratar carbuni Master-Touch 57cm Gri cenusiu

1709, 00 Lei
107 cm
65 cm
72 cm
57 cm
Carbuni
Doar cu carbuni sau bricheti!
Se aprind carbunii cu ajutorul cupei de aprindere, apoi se aseaza in cuva gratarului.
20 kg
Cenusiu
Otel, Inox, Portelan
Weber
Gratarul este dotat cu sistem reglare al tirajului, suport iGrill, pentru un control bun al temperaturii, cat si cu sistem de curatare al rezidurilor, One-Touch, prin actionarea caruia cenusa si rezidurile cad in tavita de colectare, cuva gratarului ramane astfel curata, suport capac Tuck-Away, grila de gatire Gourmet BBQ si raft in partea de jos pentru a intari suportul pe roti.
Gratar cu suport
Picioare cu roti.
1
Capac si cuva din otel emailat, suport iGrill, maner capac cu protectie, gratar otel, tava acumulare reziduri, suport tip trepied, roti rezistente la intemperii.
1
Pana la 10 ani
*Garantie difera în functie de piese individuale. A se vedea termenii si conditiile de garantie.
Individual
118 x 65 x 76 cm
Gratarul e confectionat din otel cu email portelanat, rezistent la temperaturi si la zgarieturi, ce ofera acestuia o durata mare de viata.
Gratarul Master-Touch pe carbuni, ofera cea mai buna experienta de gatit. Acest grill vine cu un sistem Gourmet BBQ pentru a prepara la foc mic, pe langa aceasta functie este prevazut cu suport iGrill 2 sau iGrill Mini fiind usor de folosit pentru a indica temperatura exacta pentru cele mai bune rezultate. Datorita sistemelor performante oferite de Weber puteti gati sau afuma preparatele cu cea mai buna aerisire, capac cu termometru, manere si suport Tuck-Away si nu in ultimul rand sistemul de curatare cenusa One-Touch de la Weber ofera confort si este usor de folosit.
Comanda
×