Gratar carbuni Master-Touch GBS Premium E-5770 de

1941, 00 Lei
100 cm
65 cm
76 cm
57 cm
Carbuni
Doar cu carbuni sau bricheti!
Se aprind carbunii cu ajutorul cupei de aprindere, apoi se aseaza in cuva gratarului.
17 kg
Negru
Otel, Inox, Portelan
Weber
Gratarul este dotat cu sistem reglare al tirajului, suport iGrill ce se leaga la telefon, pentru un control bun al temperaturii, cat si cu sistem de curatare al rezidurilor, One-Touch prin actionarea caruia cenusa si rezidurile cad in tavita de colectare, cuva gratarului ramane astfel curata, capacu cu balama din otel inoxidabil pentru o deschidere usoara, grila gatire Gourmet BBQ si raft in partea de jos pentru a intari suportul pe roti.
Gratar cu suport
Picioare cu roti.
1
Capac si cuva din otel emailat, suport iGrill, maner capac cu protectie, gratar otel, tava acumulare reziduri, suport tip trepied, roti rezistente la intemperii.
1
Pana la 10 ani
*Garantie difera în functie de piese individuale. A se vedea termenii si conditiile de garantie.
Individual
141 x 65 x 76 cm
Gratarul e confectionat din otel cu email portelanat, rezistent la temperaturi si la zgarieturi, ce ofera acestuia o durata mare de viata.
Master-Touch GBS Premium, este gratarul perfect pentru a deveni un Master Chef la tine acasa. Grill-ul pe carbuni ce ofera o gatire 3-1: frige, prajeste si afuma. Este prevazut cu sistem Gourmet BBQ, pe langa aceasta functie este prevazut cu suport iGrill 2 sau iGrill Mini fiind usor de folosit pentru a indica temperatura exacta pentru cele mai bune rezultate. Gratarul profesional Weber vine prevazut cu cea mai buna aerisire, capac cu termometru, manere si balama din otel inoxidabil pentru capacul amovibil si nu in ultimul rand sistemul de curatare cenusa One-Touch de la Weber ofera confort si este usor de folosit.
Comanda
×