Gratar carbuni Original Kettle E-5710 Negru

1203, 00 Lei
107 cm
65 cm
67 cm
57 cm
Carbuni
Se utilizeaza cupa de aprindere a carbunilor si pastilele de aprindere.
17 kg
Negru
Otel, Inox
Weber
Gratarul este dotat cu sistem reglare al tirajului, incorporat in capacul acestuia cat si in partea de jos a cuvei, pentru un control bun al temperaturii si tava pentru colectare a grasimii.
Gratar cu suport
Picioare cu roti
Capac si cuva din otel emailat, maner capac cu protectie, maner lateral, gratar otel, cupa pentru masurarea cantitatii de carbuni sau bricheti, tava acumulare reziduri, suport tip trepied, roti rezistente la intemperii.
Pana la 10 ani
*Garantie difera în functie de piese individuale. A se vedea termenii si conditiile de garantie.
Individual
92 x 65 x 78 cm
Gratarul e confectionat din otel cu email portelanat, rezistent la temperaturi si la zgarieturi, ce ofera acestuia o durata mare de viata.
Gratarul pe carbuni Original Kettle, dispune de maner lateral si suport tip trepied cu roti care ajuta la montarea si manevrarea cat mai usoara a acestuia. Gratarul vine accesorizat cu colector de cenusa rezistent la ruginire si raft din inox pentru depozitare. Acesta ofera o suprafata generoasa de gatit, sistem de tiraj situat in partea inferioara si in capac si termometru integrat pentru control optim al temperaturii, fiind astfel posibila pregatirea unei varietati mari de preparate.
Comanda
×