Schiedel

Cos de fum Schiedel face parte din renumitul grup BRAMAC, fiind foarte cunoscuti pentru invelitori si acoperisuri profesionale. Sunt special concepute pentru a fi folosite la sobe pe lemne, seminee, centrale termice si cazane de putere mare. Gazele si fumul sunt evacuate in deplina siguranta, datorita tubulaturii din samota.

Cos de fum Schiedel Uni

 

Model de cos de fum foarte rezistent si calitativ, construit din tubulatura de samota Schiedel, manta prefabricata, termoizolatie si accesorii. Special conceput pentru cazane de putere mare pentru instalatii de incalzire centrala sau instalatii termice industriale. Potrivit atat pentru combustibili gazosi , lichizi sau solizi. Are costuri reduse, usor de montat si are un randament maxim. Nu necesita interventii  sau reparatii costisitoare, avand si o garantie de 30 de ani.

Cosurile de fum Schiedel Uni sunt disponibile in mai multe varinate precum: un singur canal, doua canale egale, inegale sau un canal de fum si unul de aerisire. 

 

Cos de fum Schiedel Rondo

 

Este utilizat pentru evacuarea cu tiraj natural a fumului si a gazelor de ardere cu temperaturi cuprinse intre 190 garde celsius si 400 grade celsius. Datorita izolatiei termice ventilate este protejat de umiditatea agresiva si de condensul acid. Este usor de montat, avand dimenisuni exterioare de 38x38 cm, cu tipodimensiunea de  Ø20 si o garantie de 30 de ani. 

 

Cosul de fum Schiedel Rondo este compus din:

 - Tubulatura ceramica

 - Manta prefabricata din beton

 - Vata minerala bazaltica

 

Cos de fum Schiedel Quadro

 

Cosul de fum Schiedel Quadro este folosit pentru locuintele etajate, cu proprietari multipli, ce determina costurile pentru fiecare in parte. Ofera siguranta, astfel gazele se evacueaza deasupra acoperisului, si este prevazut cu doua canale coaxiale distincte, de fum si de aer de combustie.

 

Acest model de cos ofera o serie de avantaje:

 - Randament crescut

 - Usor de montat

 - Costurile sunt reduse

 - Nu nececista interventii sau reparatii costisitoare

 - Garantie 30 de ani

 

Este realizat din urmatoarele componente: tubulatura de samota Schiedel, manta prefabricata din beton si accesorii.

 

Cerere de oferta pentru schiedel
×